Skip to content
Mentiform - Mental träning för alla

Vill du också ha en förändring i ditt liv?

Vill du må bättre, sova bättre, få bättre självkänsla eller kanske gå ner i vikt? Vad är livskvalitet för dig?

Mentiform

Mental träning för alla

Mental Träning är som ordet säger, träning för våra Mentala processer. Mental träning är alltså, det som händer i huvudet på oss varje dag. Vi har ju ständigt mentala processer i form av tankar, bilder, attityder och känslor. 

Alla som tänker och känner, tränar också mentalt varje dag! Skillnaden är vad vi tänker, vad vi känner, vilka attityder vi har och hur vi upplever saker.

Det är som att komma igång med att träna på gymmet, fast mentalt!

Mental träning ger dig verktyg att skapa din egen framtid, så att den blir så som DU vill att den ska vara!

Beställ vårt träningsprogram idag och ta första steget mot de förändringarna du vill ha i ditt liv! Det är enkelt, men det är bara du som kan ta första steget!

Varför ska du också välja Mentiform?

Se vad våra klienter säger om oss

service-icon-02@2x
Matz
Jag hade länge lidit av dålig sömn av flera olika skäl, bl.a övervikt och högt blodtryck och hade dessutom varit en frekvent besökare hos kiropraktor. Lösningen på problemet blev Muskulär Avslappning enligt Mentiforms metodik, där problemen i de närmaste har försvunnit efter endast ett par veckor.
Bättre sömnkvalitet
service-icon-06@2x
Elin
Genom kursen har jag startat en ny era av min personlighetsutveckling. Jag har gått från att reagera på mindre situationer som blir värsta tänkbara scenario i mitt huvud till att inte reagera alls lika stort. Det har gjort mig till en ännu mer lugnare och mer harmonisk individ. Det tar inte längre onödig energi från mig att reagera så starkt, utan jag kan lägga den energin på bättre saker nu.
Bästa versionen av sig själv
service-icon-01@2x
Andreas
Den mentala träningen hjälper mig att kapa topparna och minska dalarna på mina humörsvängningar. Det hjälper mig också att oftare välja det som är rätt istället för det som är lätt.
Hjälp att koppla samman hjärna med hjärta
service-icon-04@2x
Irene
Genom att varje dag träna både den muskulära avslappningen och de olika mentala delarna under veckornas lopp, har jag sänkt min grundspänning och kommer snabbare till avslappning. Jag somnar även fortare än tidigare och upplever att jag sover mer eller mindre hela natten. Jag har även blivit tydligare i min målformulering och målbild kring mina tre livsmål. Det gör att jag prioriterar bättre i vardagen.
Ökad självkännedom

Träningsprogrammet berättigar till kostnadsersättning för den som har en arbetsgivare, som erbjuder sina anställda friskvårdsbidrag.

Frågor? Hör av dig till oss.

Har du några frågor kring?

Maila oss så svarar vi så snabbt vi kan