Skip to content

Om oss

Mentiform

Om oss

Mentiform AB är verksamt inom HR, utbildning, coachning och mental träning och erbjuder produkter och tjänster inom området utbildning, coachning och Mental Träning till företag och privatpersoner.

Verksamheten leds av Agneta Wiking, som har en gedigen erfarenhet från utbildningsbranschen och är även certifierad ICC coach samt Certifierad Mental Tränare via Uneståhl Education.

Mentiforms koncept bygger på ett

Prövande lärande, där man får praktisera sitt lärande i livet, såväl i yrkeslivet som i privatlivet. Vi lär genom att lära känna oss själva bättre, men även av och från varandra. Därför sker utbildningarna via fysiska träffar, övningsuppgifter, reflektionsfrågor och interaktivt lärande via vår utbildningsportal. Vårt Mentala Träningsprogram kan även köpas online och består av olika moduler, som tar c:a 1 månad vardera att genomföra, du utför  då träningen själv via din telefon, dator eller padda i din takt.

Mentiform har utvalda, mentala coacher du som deltagare kan få personlig coachning av (tillval för baspaketet). Våra coacher har lång erfarenhet från coaching i olika roller och är även utbildade i mental träning via Mentiform. Våra coacher är noga utvalda och kvalitetssäkrade av Mentiform. Mentiform tillhandahåller även specialanpassade produkter på området.

Mentiform AB tillhör Futuregruppen och ägs av Stäudd Holdings AB.
Org. nr. 559300-6629H

Vem är Agneta Wiking?

Min livsvision är att hjälpa andra, att hjälpa sig själva till ett bättre liv! Oavsett hur du mår, eller vad just du har för utmaningar, så är den Mentala Träningen ett fantastiskt verktyg!

För 10 år sedan var jag utbränd och långtidssjukskriven. Det var där och då den första kontakten med Mental Träning kom, men faktiskt utan att jag själv visste om det! Den mentala träningen var ett sätt att hjälpa sig själv och må bra igen och här väcktes ett nytt intresse!

Jag gick ur min utbrändhet till att starta eget företag, Future Bemanning Sverige AB, med min man, Matz. Future har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri 2 år i rad. Idag äger jag tillsammans med min familj flera andra bolag, förutom Mentiform AB även Workbox Communication AB och Big Box AB.

Den mentala träningen har utvecklat och hjälpt mig att komma tillbaka till arbetslivet från sjukskrivning, utbränd, med sömnbrist och värk i kroppen, till att starta eget företag och vara fri från värk. Jag har väldigt många helt magiska exempel på hur den mentala träningen hjälpt mig, mer om det får du lära dig i vårt träningsprogram!

För mig var det ett enkelt val att utbilda mig till licensierad mental tränare, för jag har fått så mycket hjälp, berikat mitt liv och utvecklat mig så mycket med mental träning. Så det är en självklarhet för mig att hjälpa så många jag kan!

Agneta Wiking är certifierad ICC coach, Certifierad och Licensierad Mental Tränare via Uneståhl Education. Som Licensierad Mental Tränare erhåller Agneta licens att arbeta yrkesmässigt som Mental Tränare. Agneta jobbar utifrån och följer ICCs riktlinjer.

Agnetas egen devis är: Kan jag, så kan du! 

Låt mig hjälpa dig med din utveckling, via Mentiforms träningsprogram!

Varmt Välkommen till Mentiform!

0 +
År av erfarenhet
0
dagar i programmet
0 k+
Glada kunder
0
att fixa
Certifikat

Mina diplom

DIplom_mentaltränare
Certifikat_MentalTrainingPractitioner
ICC-Certifikat_fixad
Certifikat

Mina diplom

DIplom_mentaltränare
Certifikat_MentalTrainingPractitioner
ICC-Certifikat_fixad