Skip to content

Företag

Mentiforms program

Investera i era medarbetare genom Mental träning

Vi erbjuder alla Företag skräddarsydda lösningar i form av ett ramavtal på vårt utvecklingsprogram inom Mental Träning, ett program som passar alla i vuxen ålder.

Vi kan adminstrera programmet i vår portal i sin helhet. Som ett alternativ kan ni erhålla en egen inloggning till systemet för administration och uppföljning av de anställda som väljer att genomföra vårt utvecklingsprogram. Era medarbetare kommer enkelt igång med Träningen. Det enda som behövs är en mobil, dator eller surfplatta och egen regelbunden träning.

Fördelarna för er att träningsprogrammet bidrar till förbättrad hälsa och prestera bättre. Er personal kommer må bättre redan under pågående program. Rätt utfört, så kommer effekten synas över lång tid. Vi vet av egen erfarenhet och det delar vi gärna med oss av! Er investering i detta träningsprogram kommer betala sig många gånger om på några års sikt.

Vårt träningsprogram är en godkänd friskvårdsaktivitet av Skatteverket och här finns ju möjligheten för dig som arbetsgivare att göra en insats som gör skillnad! Ni bidrar till mer välmående medarbetare och får därigenom en mer attraktiv arbetsplats.

Ge dina anställda möjligheten att gå vårt träningsprogram och använda sitt friskvårdsbidrag på ett smart sätt. Mer om friskvårdsbidraget kan du läsa på Skatteverkets hemsida.

För arbetsgivare, som administrerar sitt friskvårdsbidrag via Wellnet, Edenred, Epassi och Actiway, så går det även bra för er personal att beställa vårt program via dessa aktörer!

Här hittar du mer information om programmet. 

Idag uppgår andelen individer i Sverige, som lider av någon lättare form av mental ohälsa till c:a 14-15% av befolkningen, så behovet är stort. Och behovet har ökat dramatiskt som en konsekvens av pandemin, Covid-19. Många äldre blir ännu mer ensamma än tidigare och många yngre kan inte träffa sina vänner i samma utsträckning som tidigare. Din medarbetare kanske jobbar hemma, kanske är de oroliga, kanske stannar de hemma i högre utsträckning än tidigare? Alla är drabbade på något sätt och här finns hjälp till alla.

Vi vill dock understryka att vårt program inte ersätter medicinska åtgärder från läkare, men mycket väl kan fungera som ett komplement.

Vi bidrar till välmående hos dina medarbetare och ökar närvaron på arbetet! Kontakta oss, så går vi igenom era förutsättningar och utformar den bästa lösningen för ert företag och er personal. Vi har flertalet förmånliga upplägg för små, medelstora och stora företag!

Varmt välkommen till oss på Mentiform!

Börja med programmet

Har du några frågor kring programmet?

Maila oss så svarar vi så snabbt vi kan