Skip to content

Privatperson

Vårt träningsprogram är en godkänd friskvårdsaktivitet av Skatteverket och här finns ju möjligheten för dig och din arbetsgivare att göra en insats som gör skillnad! Som anställd med friskvårdsförmån via din arbetsgivare har du möjligheten att gå vårt träningsprogram och använda ditt friskvårdsbidrag på ett smart sätt. Mer om friskvårdsbidraget kan du läsa på Skatteverkets hemsida.

För dig som har arbetsgivare, som administrerar ditt friskvårdsbidrag via Wellnet, Edenred, Epassi och Actiway, så går det även bra att beställa vårt program via dessa aktörer!

Här hittar du mer information om programmet. 

Mentiforms program

Ditt mentala gym

Vi erbjuder alla privatpersoner träningsprogram inom Mental Träning, ett program som passar alla!

Fördelarna för dig är att träningsprogrammet bidrar till förbättrad hälsa. Du kommer må bättre redan under pågående program. Rätt utfört, så kommer effekten synas över lång tid. Vi vet av egen erfarenhet och det delar vi gärna med oss av!

Behovet av Mental träning har ökat dramatiskt som en konsekvens av pandemin, Covid-19. Många äldre blir ännu mer ensamma än tidigare och många yngre kan inte träffa sina vänner i samma utsträckning som tidigare. En del kanske jobbar hemma, kanske är de oroliga, kanske stannar de hemma i högre utsträckning än tidigare? Alla är drabbade på något sätt och här finns hjälp till alla.

Vi vill dock understryka att vårt program inte ersätter medicinska åtgärder från läkare, men mycket väl kan fungera som ett komplement. Och det bidrar till ditt välmående och en ökad livskvalitet!

Varmt välkommen till oss på Mentiform!

Börja med programmet

Har du några frågor kring programmet?

Maila oss så svarar vi så snabbt vi kan